
ANKARA – BHA
Dün gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında konuşan Erdoğan, “Türkler, Araplar, Kürtler arasındaki kardeşliğin bozulmasına izin veremeyiz, süreci hassasiyetle yönetmeliyiz, tahriklere karşı dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK’de, Suriye’deki son durum ile “Terörsüz Türkiye” süreci ele alındı. Alınan bilgilere göre Erdoğan, Türkiye’nin güvenliğini tehdit edebilecek herhangi bir gelişmeye karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurguladı.
Halep’in YPG unsurlarından temizlenmesinin, Suriye’de kalıcı barış, huzur ve güvenliğin sağlanması bakımından önemli bir kazanım olduğunu belirten Erdoğan, terör örgütünün Suriye’deki uzantısının maksimalist ve irrasyonel taleplerine rağmen, Suriye hükümetinin kuşatıcı bir tutum sergilediğini ifade etti. Erdoğan, bu yaklaşımın sürdürülmesinin Suriye halkının yararına olacağını söyledi.
Komşuluk hukukuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkler, Araplar, Kürtler arasındaki kardeşliğin bozulmasına izin veremeyiz, süreci hassasiyetle yönetmeliyiz, tahriklere karşı dikkatli olmalıyız” değerlendirmesinde bulundu.
Halep’teki gelişmelerin 10 Mart Mutabakatı’nın hayata geçirilmesi için tarihi bir fırsat sunduğunu yineleyen Erdoğan, Türkiye’nin bu doğrultudaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini kaydetti.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
13 Ocak 2026 Başkan Aktürk: 2025 Yatırım Yılı Oldu
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
13:47 Bakan Işıkhan’dan CHP’li belediyelere SGK borcu tepkisi
12:45 Başkan Kuş ve Günbeği yetim ailelerini ziyaret etti
11:56 GAPGündemi’ni ziyaret eden Altıparmak, GİMER’i anlattı
11:44 CHP lideri Özel: Darbeye teslim olmayacağız
11:43 Artvin Hopaspor’un yeni başkanı Çakmakçıoğlu’ndan 1. Lig hedefi
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
