Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » BİK Antalya bölge müdürlüğü’ne Mevlüt Uluçamlıbel atandı

BİK Antalya bölge müdürlüğü’ne Mevlüt Uluçamlıbel atandı

A - +

Yerel Haberler - 23.12.2025 - 10:45

BİK Antalya bölge müdürlüğü’ne Mevlüt Uluçamlıbel atandı

ANTALYA-BHA

Basın İlan Kurumu Yönetimi tarafından yapılan atamayla, gazetecilik ve yöneticilik tecrübesi bulunan Mevlüt Uluçamlıbel, Antalya Bölge Müdürü olarak görevlendirildi. Uluçamlıbel, daha önce BİK Van Bölge Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

İdris Cirit Bursa’ya atandı

12 Ağustos 2024 tarihinden bu yana BİK Antalya Bölge Müdürü olarak görev yapan İdris Cirit’in ise alınan karar doğrultusunda Bursa Basın İlan Kurumu Bölge Müdürlüğü bünyesinde görevine devam edeceği bildirildi.

Atama sosyal medyadan duyuruldu

Yeni görevine ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından paylaşan Mevlüt Uluçamlıbel, Genel Müdür Abdulkadir Çay’ın tensipleri ve Yönetim Kurulu kararıyla Antalya Bölge Müdürlüğü görevine atandığını belirtti. Kendisine duyulan güven için teşekkür eden Uluçamlıbel, görev yaptığı illerde edindiği tecrübelerin her zaman kıymetli olduğunu ifade etti.

Mevlüt Uluçamlıbel kimdir?

1980 yılında Konya’da doğan Mevlüt Uluçamlıbel, ilk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Uluçamlıbel, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Kurum bünyesinde farklı illerde görev alan Uluçamlıbel, son olarak BİK Van Bölge Müdürü olarak görev yapıyordu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021