SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » ORKÖY kredi destekleri meyvesini vermeye başladı

ORKÖY kredi destekleri meyvesini vermeye başladı

A - +

Yerel Haberler - 17.12.2025 - 17:17

ORKÖY kredi destekleri meyvesini vermeye başladı

BURDUR – BHA

Burdur Bucak Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Çamlık Orman İşletme Şefliği tarafından Çamlık köyünde ORKÖY destekleme kredisi kapsamında sağlanan tomruk kabuğu soyma makinesi, köylülerin üretim faaliyetlerine önemli katkı sunuyor.

ORKÖY kredisiyle temin edilen makine sayesinde üreticiler, tomrukların kabuk soyma işlemlerini daha hızlı, güvenli ve zahmetsiz şekilde gerçekleştirebiliyor. Bu durum hem iş gücünü azaltıyor hem de üretim verimliliğini artırıyor.

Yetkililer, ORKÖY desteklerinin orman köylüsünün ekonomik gücünü artırmayı ve sürdürülebilir üretimi teşvik etmeyi amaçladığını belirterek, benzer desteklerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti.

Çamlık köyü sakinleri ise sağlanan destekten memnuniyet duyduklarını dile getirerek, ORKÖY kredilerinin üretime ve geçim kaynaklarına doğrudan katkı sağladığını vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021