Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde Sorumlu Madencilik Zirvesi Ankara’da

4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde Sorumlu Madencilik Zirvesi Ankara’da

A - +

Yerel Haberler - 28.11.2025 - 11:44

4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde Sorumlu Madencilik Zirvesi Ankara’da

ANKARA-BHA

Türkiye Madenciler Derneği (TMD), 4 Aralık Dünya Madenciler Günü vesilesiyle “Sorumlu Madencilik Zirvesi ’25”i düzenleyecek. Zirve, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın teşrifleriyle Ankara HiltonSA Otel’de gerçekleştirilecek.

Zirve programı sabah 09.30’da kayıt ve karşılama ile başlayacak, 10.00’da açılış filmi gösterimi ve açılış konuşmalarıyla devam edecek. İlk oturumda MTA ve Eti Maden’in 90. yıl dönümleri özel olarak ele alınacak, ikinci oturumda ise Türkiye ekonomisinde madenciliğin stratejik rolü ve finansal yaklaşımlar değerlendirilecek.

Öğle yemeğinin ardından üçüncü oturumda “Doğa ve Toplumla Uyumlu Madencilik” başlığı altında sunumlar yapılacak, dördüncü oturumda “Güvenli Madenciliğin Öncüleri”, beşinci oturumda ise “Sorumlu Madencilik İnisiyatifi ve Dünyada Sürdürülebilir Madencilik” konuları ele alınacak. Program, özel bir oturumla “Sosyal Performansı Yönetmek – Riskler ve Anahtar Adımlar” değerlendirmesiyle tamamlanacak ve 17.00’de kapanış yapılacak.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021