23:14 Aksaray İş Dünyasında Güç Birliği: AKMİB’in Yeni Başkanı Abdullah Çavdar
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada

ŞANLIURFA – BHA
Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim amirleriyle birlikte Şanlıurfa’nın tarihi çarşılarında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Kuş, işyeri sahiplerine hayırlı kazançlar dileyerek bereketli bir hafta temennisinde bulundu. Her esnafla birebir görüşen Başkan Kuş, iletilen talepleri yerinde dinleyip, çözüm için anında ilgili birimlere talimat verdi.
Ziyaretleri sırasında çarşı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş’a, vatandaşlar da ilçe genelinde yürütülen temizlik, yol ve park yapımı ile yatırım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnaf, özellikle tarihi çarşı bölgesinde yapılan çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarının bölgeye canlılık kattığını ifade ederek Başkan Kuş’a teşekkür ettiler.
Tarihi çarşılar bölgesinde faaliyet gösteren Şanlıurfa Göncüler Esnaf Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Kuş ve beraberindekiler, Dernek Başkanı Halil Göncü ve çarşı esnafıyla bir araya gelerek bölgenin ticari potansiyeli, tarihi dokunun korunması ve esnafın beklentileri üzerine istişarelerde bulundu. Başkan Kuş, “Eyyübiye’nin tarihi mirası, esnafımızın alın teriyle hayat buluyor. Biz de bu mirası korumak ve yaşatmak için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Eyyübiye’nin her mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Başkan Kuş, “Bizim en büyük gücümüz halkımızla olan gönül bağımızdır. Milletimizin duası, desteği ve güveniyle Eyyübiye’yi daha yaşanabilir, daha modern ve daha huzurlu bir ilçe haline getirmek için çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Milletimiz emredecek, biz yapacağız” dedi.
Sabah saatlerinde samimi sohbetlerin, güler yüzlü karşılamaların ve bereket dileklerinin eşlik ettiği ziyaretler, öğlene doğru vatandaşların memnuniyetiyle son buldu.


Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
23:14 Aksaray İş Dünyasında Güç Birliği: AKMİB’in Yeni Başkanı Abdullah Çavdar
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
