23:14 Aksaray İş Dünyasında Güç Birliği: AKMİB’in Yeni Başkanı Abdullah Çavdar
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada

SITKI RAŞEL/ELAZIĞ-BHA
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Nurullah Öner, bu yıl 5.’si düzenlenen Elazığ Tarım Fuarı’na katıldı. Fuarın dördüncü gününde sektör temsilcileri, üreticiler ve ziyaretçilerle bir araya gelen Öner, firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi ve katılımcılarla istişarelerde bulundu.
Fuar kapsamında Kanal Fırat ve Kanal 23 televizyonlarının canlı yayınlarına da katılan Öner, Elazığ’ın cazibe merkezi olma potansiyeline dikkat çekerek, “Böylesine uzak bir şehirden gelen firmanın burada yer alması ve fuardan memnun ayrılması, Elazığ’ın cazibe merkezi olabileceğini gösteriyor. Bu tür başarı hikâyeleri bizim için hem moral hem de yol gösterici bir güçtür.” dedi.

Fuarların önemine vurgu yapan Öner, organizasyonların daha profesyonel ve geniş katılımlı olması gerektiğini belirterek, “Bu tür organizasyonlar şehrin tanıtımı, üreticinin desteklenmesi ve yatırımcının çekilmesi adına çok kıymetlidir. Elazığ TSO olarak bundan sonra bu fuarların sadece destekçisi değil, paydaşı olacağız. Geniş kitlelere ulaşan, planlı, kurumsal ve sürdürülebilir organizasyonlar düzenleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Öner, fuar sonrası yapılacak değerlendirme süreçlerinin de önemine değinerek, “Tüm paydaşların dahil olacağı anket ve geri bildirimlerle gelecek yıllardaki organizasyonların daha verimli ve hedef odaklı olmasına katkı sağlanmalıdır.” diye konuştu.

Elazığ ekonomisinin temel direklerinden biri olan üretici ve esnafa da değinen Öner, “Bu şehirde alın teri döken, üreten, istihdam sağlayan her kesimin yanında olacağız. Esnafımızı ve üreticimizi her alanda destekleyecek güçlü projelerle geliyoruz.” dedi.
Öner, fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen Elazığ Belediyesi’ne, katkı sunan tüm paydaşlara ve canlı yayın desteği veren Kanal Fırat ile Kanal 23 televizyonlarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
27 Mart 2026 Hürmüz krizi Asya’yı vurdu: Yakıt karnesi, kapanan iş yerleri ve uzaktan çalışma dönemi
27 Mart 2026 Prof. Dr. Veysel Ayhan: Körfez’de İran-BAE gerilimi
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
23:14 Aksaray İş Dünyasında Güç Birliği: AKMİB’in Yeni Başkanı Abdullah Çavdar
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
