KOCAELİ-BHA
Ormanya’da saat 07.00’de başlayan etkinlikte katılımcılar, 2 kilometrelik orta seviye parkurda doğanın içinde nefes kesici bir koşu deneyimi yaşadı. Güne taze bir orman havasıyla başlamak isteyen koşu tutkunları, meşe ağaçlarının gölgesinde ve kuş sesleri eşliğinde adımlarını hızlandırdı. Sabahın ilk ışıkları, ormanın derinliklerinde yol alan katılımcılara adeta tablo gibi manzaralar sundu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen cumartesi koşuları, katılımcıların güvenliği ön planda tutularak planlandı. Koşu öncesinde rehberler, parkur ve tempo hakkında bilgilendirme yaptı. Etkinlik boyunca katılımcılar, rehberlerin eşliğinde kontrollü bir tempoyla koşarken hem kondisyonlarını test etme hem de doğayı yakından tanıma imkânı buldu. Yaklaşık bir saat süren organizasyonda parkurun çeşitli noktalarında görev alan personel, katılımcıların ihtiyaçlarına anında müdahale ederek koşunun güvenli ve konforlu geçmesini sağladı.
Ormanya’nın doğal güzellikleri, sabah koşusunu bir spor aktivitesinden çok daha fazlasına dönüştürdü. Katılımcılar, günün ilk ışıkları arasında ilerlerken yolda sincaplar ve kelebekler eşliğinde koşmanın keyfini çıkardı. Katılımcılara sunulan deneyim sonunda Ormanya’nın ne kadar eşsiz bir koşu rotası olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin doğa ile sporu buluşturduğu cumartesi koşuları, Ağustos ayı boyunca Ormanya’da devam edecek. Etkinlik, sabah 07.00-08.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Güne zinde başlamak isteyen 18 yaş üzeri katılımcılar, ücretsiz olarak düzenlenen koşuya kayıt yaptırarak doğayla iç içe keyifli bir sabah deneyimi yaşayabilecek

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
29 Haziran 2026 Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
29 Haziran 2026 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
29 Haziran 2026 Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
