
ANKARA – BHA
Bakan Yumaklı, Osmaneli ilçesindeki yangınla ilgili olarak yapılan çalışmaları şu şekilde değerlendirdi: “Sabah saatlerinde hava araçlarımızın katılımıyla birlikte yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı. Ancak önümüzdeki saatlerde beklenen sıcak hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle risk devam ediyor. Ekiplerimiz nöbetlerini sürdürecek ve soğutma çalışmaları da devam ediyor.”
Yumaklı, Karabük’teki yangının kontrol altına alındığını ve Eskişehir Seyitgazi’deki diğer yangının ise küçük bir alanda kaldığını belirterek, “Yangınlarla mücadelede gösterilen yoğun çaba ve vatandaşların desteği kritik önem taşıyor. Bu süreçte herkesin dikkatli olması, açık alanlarda ateş yakmaktan kaçınması önemli.” dedi.
Son olarak, Türkiye genelinde artan yangın riskine dikkat çeken Bakan Yumaklı, önlemlerin 15 Ekim 2025’e kadar devam edeceğini ve vatandaşların duyarlılığını önemle vurguladı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
30 Mart 2026 Yeni haftada yağış etkisini sürdürüyor
30 Mart 2026 Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
