SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Zafer Partisi Aksaray İl ve Merkez İlçe başkanlıklarına atama yapıldı

Zafer Partisi Aksaray İl ve Merkez İlçe başkanlıklarına atama yapıldı

A - +

Ana Manşet - 13.10.2022 - 8:43

Zafer Partisi Aksaray İl ve Merkez İlçe başkanlıklarına atama yapıldı

Zafer Partisi Aksaray İl ve Merkez İlçe başkanlıklarına atama yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı istifa etmesi üzerine Aksaray İl Başkanı ve Merkez ilçe başkanlıklarına yeni atama yapıldı. Yapılan atama sonucunda Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Cengiz Öngün ve Zafer Partisi Aksaray Merkez ilçe başkanı Mustafa Oruç oldu.

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Cengiz Öngün yaptığı açıklamada; Biliyorsunuz 6 Ekimde Zafer partisi Aksaray İl başkanı ve beraberinde bazı yönetici arkadaşlarımız görevlerinden istifa etmişlerdir. Kendilerine sonsuz teşekkür eder bundan sonraki süreçte başarılar dilerim. Basın Yayın organlarında yer alan bir haber yanlış anlaşılmaya yol açmıştır. Yanlış anlaşılmayı önlemek açısından bu açıklama yapma gereği doğmuştur. Aksaray’da Zafer partisinin tamamen kapanmış gibi bir algı oluşmasından doğan rahatsızlığımızı dile getirelim. Aksaray’da Zafer partisinin sadece İl ve 2 ilçe yönetimi istifalarından dolayı revize edilmiştir. Hali hazırda Aksaray’da Zafer partisinin çalışmaları devam etmektedir. İstifalarından dolayı boşalan Zafer partisi Aksaray il Merkez ilçe ve iki ilçe yönetimlerimiz hızlı bir şekilde tekrar görevlendirme yapılmıştır. Zafer partisi Aksaray ve ilçelerinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ayrı bir konu ise, mevcut partinin yeri, Zafer Partisi Aksaray İl ve Merkez ilçe Başkanlığı’nın yer aldığı yeni parti binamızı tutmuş bulunmaktayız. İç dizaynı bitiminde yeni parti binamızın konumunu ve adresini siz değerli halkımız ile paylaşacağız dedi.

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Oruç yaptığı açıklamada; Yeni kurulan partilerde taşlar yerine oturuncaya kadar gelende olur gidende. Her partinin bir manifestosu, hedefi vardır.  Prof.Dr. Ümit Özdağ ‘a güvendiğim, sağlam bir ülkücü milliyetçi olduğu için geldim ve sonuna kadar arkasındayım. Siyasetin sermayesi insan olduğuna göre bu yolda mutlaka merkezin yanlışları olacaktır. Birlik ve beraberliği bozmamak için sorunları büyütmemek gerektiğini inananlardanım. Eğer dava; vatan, emperyalizmin, kapitalizmin işbirliklerinden kurtulmak, ülkeyi, Türk’lüğü yüksek medeniyetler seviyesine taşımaksa şu an en doğru seçim Zafer Partisi’dir.dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021