SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazeteciler Birliğinden, Şehit Aileleri Derneğine ziyaret

Gazeteciler Birliğinden, Şehit Aileleri Derneğine ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 17.03.2018 - 19:28

Gazeteciler Birliğinden, Şehit Aileleri Derneğine ziyaret

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurul kongresini yaparak tek liste halinde girilen seçimde güven tazeleyen Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak’ı bürosunda ziyaret ederek yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Her Zaman Onların Yanlarındayız

İnternet gazeteciliği ve şehit aileleri üzerine yaptıkları sohbette fikir birliği yapılarak,Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Sn.Yaşar Sarıkaya;’’Biz Gazeteciler Birliği olarak her zaman Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak ve şehit ailelerinin yanındayız.Vatan uğruna gözünü kırpmadan canını veren kahramanlarımızı, şehit aile ve gazilerimizi asla unutmayacağız, onlara minnettarız. Bizim için her zaman önemli bir yere sahiptirler. Şehitlerimizin acısı bizleri hep derinden yaralamaktadır.Tüm şehit ve gazi ailelerimize sabırlar diliyorum.Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şubesi bizim de bir ailemizdir.Her zaman onların yanlarındayız.’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak,Gazeteciler Birliği Başkanımız Sn.Yaşar Sarıkaya’ya teşekkür ederiz. dedi.

Sohbet ortamında devam eden ziyaret,çekilen fotoğraf ile sona erdi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021