
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi envanterine yeni tıbbi cihazlar kazandırıldı.
Görüntülü cerrahide çok işlevli olarak kullanılan dijital C kollu skopi sayısı 3’ten 4’e yükselirken, ameliyathane transfer sedyeleri, ameliyathane masaları ve kan alma koltukları, yara bakım, pansuman ve tedavi arabaları alınarak, ömrünü dolduran tıbbi cihazlar yenilendi.
Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut: ”Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği olarak bağlı tüm tesislerimizde hastalarımıza kaliteli hizmet verme düşüncesi ile en son teknolojik cihazları kazandırma çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, hastanenin ihtiyacı olan yeni tıbbi cihazların hastane envanterine kazandırılması ile ilgili şunları söyledi.
“Son tıbbi cihaz alımı ile birlikte, ameliyathaneler için olmazsa olmaz olan ve günlük görüntülü cerrahide çok işlevli olarak kullanılan yeni bir C kollu skopi (röntgen) cihazı kazandırdık. Normal röntgen cihazı ile yapılabilen her türlü radyolojik görüntünün daha yüksek kalitede ve daha düşük radyasyonla görüntü alınmasını, alınan görüntülerin bilgisayar ortamında saklanmasını ve çoğaltılması sağlayan C kollu skopi sayısı 3’ten 4’e yükseldi. Ayrıca ameliyathanenin ihtiyacı olan ameliyat masası, ameliyathane transfer sedyeleri ile kan alma koltuğu, yara bakım ve pansuman masası ve tedavi arabaları alarak hastane envanterine kazandırdık. Yeni alınan cihazları kullanmaya başladık. Bu cihazların Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Aksaray’ımız için hayırlı olsun ” dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
04 Aralık 2025 Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı
04 Aralık 2025 “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
18:56 Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
18:20 Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
17:12 Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı
15:31 Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
15:31 Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
