SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ramazan; Berekettir,Paylaşmaktır

Ramazan; Berekettir,Paylaşmaktır

A - +

Aksaray Haberleri - 26.06.2015 - 13:49

Ramazan; Berekettir,Paylaşmaktır

Ramazan Ayının çok önemli bir güzelliği Aksaray’da yaşandı. Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşmak isteyen Grand Altuntaş Otel sahipleri Aksaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Mahalle Muhtarları ile görüşerek 1.200 kişiyi iftara davet etti.

Altuntaş Otel sahipleri Osman Altuntaş kardeşleri ve ailesinin ev sahipliğinde yapılan iftara Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı, Vali Yardımcısı Tolga Polat, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, kamu kurumlarının yöneticileri ile mahalle muhtarları ve Aksaray’ın her mahallesinden davet edilen vatandaşlar katıldı.

Vali Şeref Ataklı Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaşandığı müstesna bir ay olduğunu belirterek, böyle bir organizasyonu düzenlediği için Osman Altuntaş’a teşekkür etti.

İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından yapılan dua ile iftar sona ererken iftara katılan vatandaşlar memnuniyetlerini belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021