
BURSA – BHA
Türkiye’nin mobilya ihracatındaki lokomotif gücü İnegöl, sektörün en köklü organizasyonlarından biri olan MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’nın 54. randevusuna ev sahipliği yapıyor.
İnegöl mobilya sektörünün küresel vitrini olan 54. MODEF İnegöl MobilyaFuarı, 14-18 Nisan tarihleri arasında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın teşrifleriyle gerçekleşecek açılışta, mobilya başkenti İnegöl; küresel krizlere karşı “üretim ve ihracat” gücünü ortaya koyacak. Türkiye’nin mobilya ihracatındaki lokomotif gücü İnegöl, sektörün en köklü organizasyonlarından biri olan MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’nın 54. randevusuna ev sahipliği yapıyor.
14 Nisan Salı günü kapılarını açacak olan fuar, sadece yeni koleksiyonların sergilendiği bir alan değil, aynı zamanda küresel ekonomik ve coğrafi krizlerin gölgesinde Türk mobilyasının dayanıklılığını ve yeni dönem stratejilerini dünyaya duyurduğu bir platform olacak. Bakan Bolat’ın Katılımı Sektöre Güç Verecek Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın açılış törenine katılımı İnegöl’ün Türkiye’nin 2026 yılı ihracat hedeflerindeki kritik rolünün altını çizerken, devletin üretim ve dış ticaret hamlelerinin sahadaki yansıması olarak görülüyor.
Yavuz Uğurdağ: “Krizleri Fırsata, Hedefleri Reale Dönüştürüyoruz” Fuar öncesi değerlendirmelerde bulunan MODEF ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, dünyanın içinden geçtiği zorlu sürece dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu: “Bugün sadece bir fuar açmıyoruz; küresel ekonomideki daralmaya, coğrafyamızdaki siyasi gerilimlere ve lojistik krizlere rağmen ‘biz buradayız’ diyoruz. 2026 yılı, ezberlerin bozulduğu bir yıl oluyor. İnegöl mobilyacısı, ham madde maliyetlerinden pazar daralmalarına kadar her türlü engeli, tasarım gücü ve esnek üretim kabiliyetiyle aşmayı başarmıştır.
Sayın Ticaret Bakanımız Ömer Bolat’ın fuarımıza katılımı, sektörümüzün motivasyonunu en üst seviyeye taşımıştır. Bizim bu yılki hedefimiz ‘hayal satmak’ değil ‘reel hedefler’ koymaktır. ABD’den Afrika’ya, Avrupa’dan Orta Doğu’ya kadar uzanan ticaret ağımızı, dijital pazar yerleri ve stratejik B2B görüşmeleriyle tahkim ediyoruz. 14-18 Nisan tarihleri arasında 54. kez kuracağımız bu büyük masa, Türkiye’nin güvenli liman olduğunu bir kez daha kanıtlayacaktır.” Dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
08 Nisan 2026 34 ilde DEAŞ operasyonu: 198 gözaltı
08 Nisan 2026 BM ve TBB’den Giresun’a örnek proje vurgusu
08 Nisan 2026 Yunanistan’dan 15 yaş altına sosyal medya yasağı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
