SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

A - +

Aksaray Haberleri - 20.05.2019 - 18:44

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak; Maalesef 19 Mayıs’ı dombra ile kutlayan, 19 Mayıs’ta, Çanakkale’de Atatürk’ü silmek, unutturmak isteyen, kendince kahramanlar üreten, tarih ve destanlar yazan, milli, manevi, dini, ahlaki ve maddi değerlerimizi talan eden, milletimizi bölen, ötekileştiren ve ayrıştıran bir kafa ile yönetilmekteyiz.
Mustafa Kemal Atatürk, Tam bağımsız Türkiye’nin temellerini oluşturan Amasya Tamimi’nde;
“Vatanın bütünlüğü milletin bağımsızlığı tehlikededir, “Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” der ve İstanbul’da padişah olmasına rağmen halk egemenliğinden, ulusal egemenlikten söz eder.
19 Mayıs’ta Samsun’da başlayan Amasya Tamimi, Erzurum ve Sivas Kongreleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Kurtuluş Savaşı ile devam eden süreç Cumhuriyetin ilanıyla devam etmiştir.
100 yıl önce bugün Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk,ün Samsun’a çıkarak başlattığı ‘Tam Bağımsız Türkiye mücadelemiz yine aynı azim ve kararlılıkla devam ediyor ve edecektir.
Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Cumhuriyetimizi, Atatürk devrimlerini , ilke ve felsefesini, Milletimizin birliğini, bütünlüğünü koruyacağız ve yaşatacağız.
Hukukun üstün olduğu, demokrasinin tüm kurum, kurul ve kanunlarıyla işlediği, hiç kimsenin kayrılmadığı, ötekileştirilmediği, her bireyinin huzur ve refah içinde yaşadığı, aydınlık, çağdaş Türkiye mücadelemiz bizler var oldukça devam edecektir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıldönümünü kutladığımız bu günde, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin bayramını en içten duygularımla kutluyor saygılar sunuyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021