Aksaray’da 18 yıldır çocuk hasreti çeken Özkara çifti, Dr. Rıfkı Karabatak’ın başarılı tedavi süreciyle ikiz bebeklerine kavuştu. Duygu dolu hikâye detaylarıyla burada.
Aksaray Maya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 18 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen Hüseyin ve Ayşe Özkara çiftinin mutluluğuna sahne oldu. Uzun ve sabır gerektiren tedavi sürecinin ardından çift, ikiz bebeklerini kucaklarına alarak hayallerine kavuştu.
Yıllarca süren umut dolu bekleyişin ardından gelen bu sevindirici haber, hastanede duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Tedavi sürecini yöneten Dr. Rıfkı Karabatak, sadece tıbbi başarıyla değil, hastalarıyla kurduğu samimi bağla da dikkat çekti.
Karabatak, süreçle ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Bu süreçte Hüseyin ve Ayşe kardeşlerimizle doktor-hasta ilişkisinin ötesine geçtik. Aramızda bir ağabey-kardeş bağı oluştu. 18 yıllık hasretin ardından ikiz evlatlarını kucaklarına vermek tarifsiz bir mutluluk.”
Özkara çifti, yıllar süren tedavi sürecinde umudunu hiç kaybetmedi. Zorlu geçen sürecin ardından gelen ikiz bebek müjdesi, hem aile hem de hastane ekibi için unutulmaz bir anıya dönüştü.
Çift, başta Dr. Karabatak olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek mutluluklarını gözyaşlarıyla ifade etti.
Bu olay, Aksaray’da sağlık alanında elde edilen başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Özellikle kadın doğum ve tüp bebek tedavilerinde elde edilen olumlu sonuçlar, çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere umut oluyor.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
29 Haziran 2026 Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
29 Haziran 2026 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
29 Haziran 2026 Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
