SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 18 Mahalle Rahat Bir Nefes Alacak

18 Mahalle Rahat Bir Nefes Alacak

A - +

Aksaray Haberleri - 16.11.2016 - 13:06

18 Mahalle Rahat Bir Nefes Alacak

18 Mahalleyi Bağlayan Ana Hat Üzerinde Su Vanası Değişti

Aksaray Belediyesi, Meydan Mahallesinde sürekli su arızasına yol açan, 30 yıldır değişmeyen ve işlevini yitirmiş ana hat üzerinde su vanasını tüm risklere rağmen yeniledi.

Su ve kanalizasyon ekibinin koordineli çalışması sonucu 18 mahallenin su şebekesini birbirine bağlayan ana hat üzerinde su vanasını risk alarak değiştirmeyi başardı.

Boru çapının büyüklüğünden dolayı işçiliğinin zor olmasına rağmen kısa süre içerisinde Su Kanalizasyon ekiplerince vana değiştirilerek bölgedeki oluşabilecek sorunları önlemiş oldu.

30 yıldır işlevini kaybeden ve kullanılmayan vananın büyük sıkıntıya sebebiyet verdiğini ifade eden Yazgı, “Arızalar yüzünden il genelinde 18 mahallede su kesintisine gidiliyordu. Vananın değiştirilmesiyle bu meselenin büyük bir kısmı giderildi. Bu duruma benzer değiştirilmeyen diğer su vanaları da zamana yayılarak değişimi sağlanacak” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri en fazla su kesintisi ve arıza yaşanan yerlere öncelik tanıyarak halkın su kesintisinden etkilenmesini minimum seviye indirecek.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021