SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » 16 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

16 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

A - +

Ana Manşet - 28.10.2021 - 9:24

16 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

Aksaray İli Merkez ilçesine bağlı Yeşilova, Yeşiltepe, Yenikent beldeleri ve İl Merkez Emniyet bölgesinde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, Evden Hırsızlık, İnşaattan Hırsızlık, Açıktan Hırsızlık, Motosiklet Hırsızlığı, Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı” olaylarına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

 

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Dedektifleri (JASAT), tarafından yapılan araştırma ve haber alma çalışmaları neticesinde; olayları gerçekleştiren şahısların U.K., Y.T., U.Ö. ve Ö.Ö. olduğu tespit edilmiştir.

 

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilere ait ikamet ve eklentilerde yapılan arama sonucunda muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette hırsızlık malı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler mağdurlara teslim edilmiştir.

 

Operasyon sonucunda; Faili Meçhul kapsamında olan Jandarma Bölgesinde (8) Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, (2) Evden Hırsızlık, (1) İnşaattan Hırsızlık ve (1) Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı; Emniyet bölgesinde (3) Motosiklet Hırsızlığı, (1) Açıktan Hırsızlık, olayı olmak üzere toplam (16) olay aydınlatılmıştır.

 

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021