SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yargının Kalbi Aksaray’da Attı

Yargının Kalbi Aksaray’da Attı

A - +

Aksaray Haberleri - 21.02.2018 - 9:35

Yargının Kalbi Aksaray’da Attı

Yargının Kalbi Aksaray’da Attı; Aksaray Barosu Başkanı Av.Beytullah COŞKUN; Cumhurbaşkanı Hukuk Başmüşaviri Sayın Ahmet KARAYİĞİT’i,Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkanı Sayın Erdal DEMİR’i, Yargıtay 7.Ceza Dairesi üyesi Sayın Tekman SAVAŞ’ı Hakimler Savcılar Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin ŞAHİN’i, Danıştay Üyesi Sayın Muharrem ÖZKAYA’yı ve beraberindeki heyeti güzel ilimiz Aksaray da ağırlamaktan mutluluk duyduk dedi.

Baro Başkanı Av.Beytullah COŞKUN yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“Cumhurbaşkanı Hukuk Başmüşaviri Sayın Ahmet KARAYİĞİT’i,Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkanı Sayın Erdal DEMİR’i, Yargıtay 7.Ceza Dairesi üyesi Sayın Tekman SAVAŞ’ı Hakimler Savcılar Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin ŞAHİN’i, Danıştay Üyesi Sayın Muharrem ÖZKAYA’yı ve beraberindeki heyeti; Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ramazan AKIN, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Seyfullah SARIGÜL, İdare Mahkemesi Başkanımız Sayın Osman ERKAN, Baro Başkan Yardımcımız Sayın Av. Murat BİÇKİN, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Av. Cavit AŞCI ve Baromuz Avukatlarından Sayın Av. Mehmet Ali KOYUNCU ile birlikte güzel ilimiz Aksaray’ımızda ağırladık; Yargının sorunları, mesleğimiz ile Baroların sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk ve ortak akıl ile birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden gelineceğine hep birlikte tanık olduk. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizleri kırmayarak davetimize katılan yukarıda ismini zikrettiğim tüm katılımcılara, desteğini esirgemeyen başta C.Başsavcımız Sayın Ramazan AKIN olmak üzere Sayın Adalet Komisyonu Başkanımıza, İdare Mahkemesi Başkanımıza şahsım ve mensubu olmaktan onur duyduğum Aksaray Barosu adına şükranlarımı sunuyorum ve son olarak bizlerin huzur ve güveni, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için Afrin de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize başarılar diliyorum. ” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021