SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Türkmenlerin tek umudu, Gavim Gardaşı Türkiye’dir.

Türkmenlerin tek umudu, Gavim Gardaşı Türkiye’dir.

A - +

Aksaray Haberleri - 23.11.2015 - 11:42

Türkmenlerin tek umudu, Gavim Gardaşı Türkiye’dir.

Aksaray Baro başkanı Av.Levent Bozkurt yaptığı yazılı açıklamada; Türk Milleti’nin ayrılmaz parçası olan ve halen Suriye’de varlıklarını devam ettirme gayretindeki soydaşlarımız Türkmen kardeşlerimize yönelik son birkaç gündür acımasızca yapılan saldırıları ve hak ihlallerini Aksaray Barosu olarak kınıyoruz.

Bir taraftan zalim Esad güçleri tarafından zulme uğrayan diğer taraftan tüm dünyanın başına bela olmuş sözde İslam adına kan döken maşa terör örgütü İŞİD baskısı altında varlık mücadelesi veren Türkmen kardeşlerimizin yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun..

Tüm dünyanın gözleri önünde gerçekleşen insanlık dışı bu saldırılarda , ata topraklarımız Türkmendağı’nda sıkışan soydaşlarımıza atılan bombalar aslında ; genç yaşlı kadın erkek çocuk ve bebek ayrımı yapılmaksızın sivillere ve aslında insanlığa atılmaktadır. Yaklaşık 25.000 sivilin katledilmesine dünya seyirci kalmaktadır.

Türkiye soydaşlarımıza sahip çıkmalı gereken hassasiyeti göstermeli ve bir an önce akan kanı önleyici tedbirleri almalıdır.

Bu pazarda akıtılan kanda aslında insanlık boğulmaktadır. Suriye de Esad ve Rusya , rejim pahasına soydaşlarımızı katlederek savaş suçu işlemektedir.

Ayn El Arab (Kobani) da ayağa kalkan , Ege denizinde boğulan çocuklara, Paris’te Ankara’da yaşamlarını yitirenlere göz yaşı akıtan dünya , günlerce haber yapan ikiyüzlü medya akan kan Türkmen kanı olduğunda susmaktadır. Türkmen kardeşlerimize yapılan katliamı ve bu katliama sessiz kalanları kınıyoruz Bütün etnik kökenli saldırılarda ayağa kalkanlar Türkmenler için neredeler? Bu ırkçılıktan ve Türk düşmanlığından başka bir şey değildir.

Bugün Suriye ve Irak’ta sayıları milyonlarla ifade edilen Türkmen’lere yapılan saldırıların Antalya da henüz yapılan G-20 toplantısı sonrasında şiddetlenmesi, bölgede çizilecek haritada Türkmenlerin yok sayılması ,tasfiyesi , yurtlarından edilmesi bölgede ABD tarafından sözde İŞİD e karşı dağıtılan mücadele edilmesi varsayımı ile PYD ye dağıtılan tonlarca silahın namlusu da Türkmenlere çevrilmekte, Türk kanı dökülmektedir.

Türkmenlere yapılan bu saldırılar, Türk Milletine yapılmıştır. Türkmenlerin tek umudu, “Gavim Gardaşı “ Türkiye’dir.

Bu düşüncelerle, insanlık dışı hak ihlallerini kınıyor dökülen kana bir an önce son verilmesini temenni ediyoruz. Kamuyouna saygı ile duyururuz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021