SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tren Yolu Yalanından Sonra Sultanhanı İlçeliği

Tren Yolu Yalanından Sonra Sultanhanı İlçeliği

A - +

Aksaray Haberleri - 25.02.2015 - 9:28

Tren Yolu Yalanından Sonra Sultanhanı İlçeliği

CHP Aksaray il Başkanı Doğan Koşar yaptığı yazılı açıklamada; AKP, iktidarı 8 seçimdir en düşük görevlisinden en üst temsil noktasına kadar Atatürk meydanında, Aksaray halkına tren yolu için sözü vermiştir. İsteseler 13 yılda tren yolu yapılır mıydı? YAPILIRDI. Aksaray halkı bu sözlere güvendi. Her dört kişiden üçü oy verdi. Ne oldu? ALDATILDILAR.

Şimdi Sultanhanı’nı ilçe yapalım, Sultanhan’lılar toptan oy versin diyorlar. Aynen tren yolu hikayesi. Biz Sultanhanlı’lardan CHP olarak oy istesek “Oy verin iktidar yapın Sultanhanı’nı ilçe yapalım “desek bir mantığı var. AKP’nin 327 milletvekili var. İsterlerse bir saat içinde Sultanhanı’nı ilçe yaparlar. Niye yapmıyorlar. Yapmayacakları için. Ben 30 yıldır Sultanhanı’nın ilçeliği için mücadele ederim. 12 yıldır AKP milletvekilleri Sultanhanı meydanlarında söz verirler. Nereye gitti o sözler. Şimdi seçim ağzı yeni bir senaryo parlatılıyor.

AKP’nin hizmet dönemi bitmiştir. 8 seçimdir oyunu almış, yapabileceğini yapmıştır. Aksaray’lılar, Sultanhan’lılar 12 yıldır verilip tutulmayan sözlerin hesabını 7 Haziranda sormalıdır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021