SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK İl Müdürü Çalışkan’dan Beldelere ziyaret

SGK İl Müdürü Çalışkan’dan Beldelere ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 28.07.2015 - 9:14

SGK İl Müdürü Çalışkan’dan Beldelere ziyaret

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan ve Eskil Merkez Müdürü Melek Şenay Çelikkol birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ı ziyaret eden Çalışkan, akabinde Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan ve Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette Çalışkan “Bağkur borçlarının dondurulması veya silinmesi işlemleri ay sonu itibariyle sonlandırılacaktır. Eskil ilçemiz ve Eşmekaya, Sultanhanı Beldelerimizde çok sayıda tarım sigortalımız bulunmaktadır. Çok kısa süre önce açılan Sosyal Güvenlik Eskil Merkez Müdürlüğümüzle buradaki vatandaşlarımıza yerinde hizmet vermekteyiz. Sosyal Güvenlik Kurumu olarak yaptığımız birçok çalışma ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmeye çalışmaktayız” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanları ise çalışmalarından dolayı Çalışkan ve personellerine teşekkürlerini bildirdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021