SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Seyir Terası Köprü Yolu Genişliyor

Seyir Terası Köprü Yolu Genişliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 24.08.2015 - 14:12

Seyir Terası Köprü Yolu Genişliyor

BAŞKAN YAZGI, “KÖPRÜ DAHA GENİŞ VE KULLANIŞLI OLACAK”

Aksaray Belediyesinin 7 adet köprü ihalesi içeresinde yer alan Seyir Terası Köprüsünün yapımı için ilk kazma vurdu.

Aksaray Belediyesi, uluırmak üzerinden yayaların karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmesi sağlamak için 4 adet yaya köprüsünün yanı sıra, şehir içi trafiği ilgilendiren 3 adet araç köprüsünün ihalesi gerçekleştirmişti. 4 adet yaya köprüsünün 2’si tamamlanırken diğer 2’sinin yapımı halen sürüyor.

Diğer yandan yine aynı ihaleyi kapsayan araç köprüleri arasında yer alan, Büyük Bölcek köprüsü kısa sürede tamamlanarak araç trafiğine tekrar açılırken Yavuz Sultan Selim Mahallesinde OSB Yolu üzerindeki köprünün çalışmaları devam ediyor. İhale kapsamında yer alan sonuncu köprü ise seyir terası kavşağında ki köprü.

Aksaray Merkezden Kireçlik yol bağlantı hattı üzerinde 1244 no’lu Sokak üzerinde bulunan Seyir Terası kavşağında köprünün yıkımı başladı. Köprü çalışması yapılacak kavşak noktasında konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni köprünün daha geniş ve kullanışlı olacağını belirtti. Başkan Yazgı, ayırca Kireçlik bağlantı yolunun daha da genişleterek köprünün yola uygun olarak yapılacağını ve seyir terasına çıkmak isteyen sürücülerin, böylece güvenli bir şekilde ulaşımının sağlanacağını belirti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021