SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şeyh Hamit Mahallesi AK Parti dedi

Şeyh Hamit Mahallesi AK Parti dedi

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2015 - 14:54

Şeyh Hamit Mahallesi AK Parti dedi

Türkiye’yi ve Aksaray’ı AK ışığa kavuşturmak adına gece gündüz demeden halkla bir araya gelen AK Parti Heyeti, bugün akşam Şeyh Hamit Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Bir sitenin bahçesinde gerçekleşen toplantıda AK Parti Heyeti vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimi olan 1 Kasım seçimi için vatandaştan destek istedi. Gezdikleri her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan AK Heyet burada da sloganlar ve sevinç gösterileriyle karşılandı.

“ŞİMDİ NE MUAYENE, NE DE İLAÇ KUYRUĞU VAR”

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Türkiye’nin tarihi boyunca AK Parti iktidarında aldığı kadar hizmet almadığını, AK Parti iktidarı ile geliştiği kadar hiçbir zaman gelişmediğini söyledi. Amaçlarının 1 Kasım seçimlerinde de tek başına iktidar olmak ve bu gelişmelere, büyümeye ve huzur ile güvene devam etmek istediklerini belirten Doç. Dr. Serdengeçti, bu amaçla yola çıktıklarını ve destek istediklerini kaydetti. AK Parti olarak hiçbir zaman hiçbir kesimi yalnız bırakmadıklarını vurgulayan Serdengeçti, “Tek gayemiz, hizmet, tek hedefimiz insanlarımızın huzur ve güvenliği. Bugüne kadar baktığımızda AK Parti’nin 13 yıllık iktidarlığı boyunca yapılan hizmetleri görüyoruz. Bunları kimse inkâr edemez. Bakın, eskiden herkes hastanelerde kuyrukta muayene veya ilaç kuyruğu beklerdi. Bunu en iyi bilen insanlardan biri benim. Çünkü ben doktorum, tüm bunların içinden geldim. Bunları yaşadım ve yaşayanları da gördüm. Şimdi bir de AK Parti’nin iktidarından sonra pencereyi açın ve o Türkiye’ye bakın. Ne bir muayene kuyruğu, ne de bir ilaç kuyruğu göreceksiniz. Yok çünkü. İstediğiniz hastaneye gidiyorsunuz, istediğiniz doktora muayene oluyorsunuz ve istediğiniz eczaneden istediğiniz zaman tak diye ilaçlarınızı alabiliyorsunuz. Bunların hepsini AK Parti hükümeti yaptı. Neden yaptı peki? Sizler için, bizler için. Bugün baktığımızda Aksaray’da da sağlık alanında ciddi gelişmeler var. Son olarak 400 yataklı hastanemizin temelini hep birlikte attık. Tıp Fakültesinin kurulmasını AK Parti Heyetimizin değerli üyeleri sağladı. Hastanemizin inşaatı başladı ve şimdi ben Tıp Fakültesi Hastanemizin en hızlı şekilde yapılması için gereken her şeyi yapacağım.” Dedi.

“KOALİSYONLA NE İSTİKRAR OLUR, NE DE ÜLKEMİZ BÜYÜR”

Serdengeçti’nin ardından mahalle sakinlerine seslenen AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Türkiye’yi yok etmek isteyen güçler olduğunu belirterek, AK Parti iktidarının buna asla izin vermeyeceğini söyledi. Özellikle dıştan müdahalelerle Türkiye’nin karıştırılmak istendiğine vurgu yapan Başkan Karatay, “Türkiye’yi yok etmek için organize oluyorlar ve her yerden bir girişimde bulunuyorlar. Şimdi baktığınızda 7 Haziran seçiminden sonra koalisyon göründü. Uğraştık, didindik, ama ülke menfaatine olmadığı için koalisyon oluşmadı. Koalisyonlarla istikrar sağlanamaz. Bugün Türkiye’nin, gelişmiş ülkeler sıralamasında ilk 10 ülke arasına girmesi, hızla gelişen ve büyüyen bir ülke olması, huzurlu ve güvenli bir ülke olması ve insanların refah içinde huzurla yaşayabilmeleri için tek başına bir iktidara ihtiyacı var. Bunu 13 yıllık AK Parti iktidarında gördük. Şimdi baktığımızda da tüm bunları sağlayabilecek tek bir parti var. Tek başına iktidar olabilecek o tek parti, AK Parti. Bunun için 1 Kasım seçimini önemsiyor ve her zaman dediğimiz gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimi diyoruz. Artık bu olay seçim yarışı olmaktan çıktı. Şimdi Türkiye’yi kurtarma savaşına döndü. Bizim amacımız ve hedefimiz ülkemizi kurtarmak. 1 Kasım seçimi ile inşallah AK Parti yeniden tek başına iktidar olacak, Aksaray’da da 3 milletvekili çıkaracağız. Böylece ülkemiz, huzur ve güvenine kavuşacak. Sizler de bizlere destek verin” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ”

Daha sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Aksaray’da belediye olarak yaptığı çalışmalardan bahsederek, “AK Parti kadrolarının tek hedefi hizmettir. Biz de bu hizmetleri yapan bir kurumun başındayız. Aksaray’ımız ve ülkemiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Ben şimdi sizleri gördükçe ne kadar mutlu oluyorum anlatamam. Allah’a hamdolsun ki ne kadar güzel bir geleceğe gidiyoruz. Bizim için, ülkemiz için, Aksaray’ımız için en doğru kararı vereceğinize ben gönülden inanıyorum. Bize Aksaray’da düşen kısım inşallah 3 milletvekili çıkarmak. Ama Türkiye’de de tek başına iktidar olması için hepimizin dua etmesi lazım. Hepimiz birbirimize destek olmalıyız. Herkese anlatmalıyız. Son 2-3 ayda yaşananları hepimiz gördük. Ne huzur kaldı ne güven kaldı ülkemizde. Birileri sürekli huzur ve güvenliğimizle oynayıp bozmaya çalışıyor. İnşallah elimizden gelen tüm gayretle çalışalım. AK Parti’ye destek verin. Ülkenin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için destek verelim” dedi.

Düzenlenen mahalle toplantısına Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Geçmiş dönem Milletvekili Ahmet Yaşar, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021