SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sağlık Hizmetleri MYO’na 5 Yeni Program

Sağlık Hizmetleri MYO’na 5 Yeni Program

A - +

Aksaray Haberleri - 01.09.2015 - 15:13

Sağlık Hizmetleri MYO’na 5 Yeni Program

Öğrencilerin tercihleri arasında en üst sıralarda olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na yeni programlar açılmasına YÖK onay verdi. Açılan 5 yeni programla toplam program sayısı 9’a yükseldi.

Okula Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Anestezi, Çocuk Gelişimi, Odyometri ve Optisyenlik programlarının ilave edilmesine ilişkin yaptıkları çalışmaları tamamladıktan sonra, durumu YÖK’e bildirdiklerini ve YÖK’ün de onay verdiğini söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, sağlık alanına yapılan yatırımları önemsediklerini söyledi. Bu alana yapılan yatırımların Türkiye’de karşılığının olduğunu söyleyen ASÜ Rektörü, “Okulumuzda hali hazırda Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Yaşlı Bakımı ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programları aktif olarak eğitim-öğretim veriyor. Daha önceden kurulu olan ancak aktif olmayan İlk ve Acil Yardım programı ve yeni programlarla birlikte okulumuzdaki program sayısı 9’a yükselmiş oldu. Tüm programları en kısa zamanda aktif hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni programlar şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 335 öğrenci eğitim-öğretim görüyor. Bu sayı, yeni programlar aktif hale geldikçe artacak.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021