SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ortaköy’e Futbol Sahası Yapılıyor

Ortaköy’e Futbol Sahası Yapılıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 10.03.2016 - 12:13

Ortaköy’e Futbol Sahası Yapılıyor

Ortaköy İlçe Kaymakamı Mustafa Can ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasında, Ortaköy ilçesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 250 kişilik üstü kapalı tribün ve sentetik kaplama yürüyüş yolu yapılması için protokol imzalandı. Bu kapsamda yapılacak tüm çalışmaların ödeneği Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.

Ortaköy Kaymakam Mustafa Can yapmış olduğu açıklamada: “İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan futbol sahasının Ortaköy’ümüze en kısa zamanda kazandırılacağını” ifade ederek bu konuda desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Aksaray Valimiz Sayın Şeref Ataklı’ya , Aksaray Milletvekillerimiz Sayın İlknur İnceöz’e, Sayın Cengiz Aydoğdu ve Doç. Dr. Sayın Mustafa Serdengeçti’ye, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yrd. Sayın Ali Rıza Alaboyun’a, Gümrük ve Ticaret Bakan Müsteşarı Sayın Cenap Aşçı’ya, Spor Toto Teşkilat Başkanımıza, Ortaköy AK Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Özdemir’e ve Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Cüneyt Alkan’a teşekkür ederek bu yatırımın ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021