SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ortaköy Şiirlerin efendisi seyfo’yu bağrına bastı

Ortaköy Şiirlerin efendisi seyfo’yu bağrına bastı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.07.2015 - 14:13

Ortaköy Şiirlerin efendisi seyfo’yu bağrına bastı

3 Yunus Emre Kültür Festivali kapsamında sahne alan Şiirlerin efendisi Seyfo olarak tanınan Ortaköy’lü Seyfullah Altıntaş Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut ütük’ün konuğu olarak Almanya’dan gelerek hemşehrileriyle şiir dinlentisinde buluştu.
Şiir dinlentisinde hemşehrileriyle hasret gideren şiirlerin efendisi Seyfo, Ortaköy’lüler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Sahne göstermiş olduğu performansıyla Ortaköylülerin kalbinde taht kuran Şiirlerin efendisi Seyfo’yu kendi hemşehrileri olması hasebiyle bağrına bastılar. Almanya’daki yoğun programları olmasına rağmen proğramlara ara vererek Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut ütük’ün davetiyle festivale katılan Seyfullah Altıntaş sergilediği şiir dinletisyle Ortaköylüleri kendine mest etti.
Siirlerin efendisi Seyfo ise yaptığı açıklamada; Doğduğum topraklara gelerek hasret gidermek benim için anlatılamayacak ve yaşanacak bir duyg. Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut ütük’e bana tanıdığı bu imkanı için kendisine özellikle teşekkür ederim. Hasret gurbet yordu gayrı Gel dönelim memlekete Kalamam ben yârdan ayrı, Gel dönelim memlekete, memleket kokusunu özlediğim memleketimde hemşehrilerimle buluşmak unutamayacağım bir gündü. Hemşehrilerimin ise göstermiş olduğu ilgi alaka ve beni sahiplendikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021