SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Okuldan Atılmakla Tehdit Edilen Kız Yaşamını Yitirdi

Okuldan Atılmakla Tehdit Edilen Kız Yaşamını Yitirdi

A - +

Aksaray Haberleri - 18.11.2016 - 7:56

Okuldan Atılmakla Tehdit Edilen Kız Yaşamını Yitirdi

Ailesinin de içerisinde bulunan seyir halindeki araçtan atlayarak ağır yaralanan Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi spor bölümü 12. sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek, yaşam mücadelesini kaybetti.
İddiaya göre, Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi spor bölümünde öğrenim gören 12. sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek (17), hafta sonunda okul pansiyonunun bahçesinde okul arkadaşı Oğuzhan Erdem isimli öğrenci ile bankta otururken pansiyonda görevli öğretmenleri tarafından görüldü. Her iki öğrenci hakkında tutanak tutan öğretmenler durumu okul idaresine bildirdi. Okul Müdürü Savaş Şimşek de her iki öğrenciyi odasına çağırarak kendilerini okuldan atacağını ve bankta birlikte oturduklarını ailelerine bildireceğini söyledi.

Yaşanan bu gelişmeleri gururuna yediremeyen ve bunalıma giren genç kız, Nevşehir´e ailesinin yanına geldi. Ailesinin de bulunduğu araçla tekrar Aksaray´a dönmek için yola çıkan genç kız seyir halindeki araçtan atladı.

Ağır yaralanan Mihriban Şimşek´e ilk müdahale olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Şimşek, daha sonra Nevşehir Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Yaşam mücadelesi veren genç kız hayatını kaybetti. Kızlarının öldüğü haberini alan aile yasa boğuldu. Aile, okul yetkililerinin cezalandırılmasını istedi.

Ayakta durmakta güçlük çeken baba Hasan Şimşek, gazetecilere açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan´a seslenen Şimşek, “Sayın Cumhurbaşkanım kızlarınızı okutun diyordunuz okutuyordum. Benim kızım öğretmen kurbanı oldu. Şimdi bunun hesabını kim verecek” diye ağıt yaktı.

Kazanın ardından hastaneye akın eden Mihriban´ın okul arkadaşları ise birbirlerini teselli etti.

Genç kızın cenazesi Nevşehir´in Gülşehir ilçesinde toprağa verilecek.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021