SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mutluluğunuz Mutluluğumuzdur

Mutluluğunuz Mutluluğumuzdur

A - +

Aksaray Haberleri - 26.03.2016 - 12:05

Mutluluğunuz Mutluluğumuzdur

Aksaray Ak Parti Sosyal politikalar Birim Başkanlığı olarak 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle huzur evine sakinlerine ziyaret gerçekleştirdi. Velinimetimiz olan büyüklerimizin ellerini öptük” diyen Serdal Seyirden, “Gençler bir toplumun geleceği, yarınlarının teminatı ise; Yaşlılar da toplumların, Milletlerin bereket, birikim ve haysiyetleridir, dedi.

Ziyaret’e Aksaray Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Birim Başkanı Serdal Seyyirden ve heyeti huzur evi ziyaretine, ev sahibi olarak Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk katıldı. Program kapsamında huzur evinde kalan yaşlı vatandaşlarla çeşitli hediyeler verilerek sohbet edildi.

Merkezi dolaşan heyet, yaşlıların elini öperek hediye vererek sohbet etti. Yaşlılarla Görüşen Seyyirden; Her vesile ile sizleri ziyaret etmeye çalışıyoruz ziyaretimizden duyduğunuz memnuniyeti ifade eden sözleriniz yüzleriniz bizler için çok kıymetlidir. Devletimizin himayesinde olsan sizler, bizlerinde aile büyüklerimizsiniz. Sizlerin her zaman gönüllerimizde yer tuttuğunu ve daima yanınızda olduğumuzu unutmayınız, mutluluğunuz mutluluğumuzdur dedi. Daha Sonra program yaşlılarla pasta kesimi ile son buldu.

haber

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021