SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Meslek Odalarına eğitim semineri düzenlendi

Meslek Odalarına eğitim semineri düzenlendi

A - +

Aksaray Haberleri - 07.11.2017 - 14:56

Meslek Odalarına eğitim semineri düzenlendi

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Doğan Ceylan yaptığı yazılı açıklamada; Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimizce 04 KASIM 2017 tarihinde, İlimiz Merkezinde ve İlçelerimizde faaliyet gösteren Mesleki Odalarımızın Başkan, Genel Sekreter ve Personellerine eğitim semineri düzenlenmiştir.

Bu eğitim semineri; Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonumuzdan gelen yetkililer tarafından verilmiştir.

Bu eğitim semineri ile Esnaf ve Sanatkârlarımıza daha iyi ve bilinçli bir hizmet sunmak, onların faydasına olan gelişmelerden haberdar olmak, hayata geçirilen yeni uygulamalar, yeni mevzuatlar, yeni gelişmeler ve esnaf ve sanatkârlarımıza verilebilecek hizmetler, oda işlemleri v.s. hususunda Oda Başkanlarımız, Genel Sekreterlerimiz ve tüm Personellerimiz bilgilendirilmiştir.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimiz eğitime ve bilgiye verdiği önemle bu eğitimi yaparak, bundan sonrada yapmaya devam edecektir.

Bilgi edinilme ve edinilen bu bilgileri esnaf ve sanatkârlara sunma açısından son derece faydalı olan bu eğitim semineri, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimizce başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021