SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Memur-Sen Ve Ensar Vakfı’na İade-i Ziyaret

Memur-Sen Ve Ensar Vakfı’na İade-i Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 25.08.2015 - 10:37

Memur-Sen Ve Ensar Vakfı’na İade-i Ziyaret

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray ve Türkiye için değer üretmek adına, şehrin tüm dinamikleriyle el birliği içinde çalışmak arzusunda olduklarını belirtti.

Kurum, kuruluş ve sivil toplumun farklı potansiyelleri olduğunu ve tüm bu potansiyelleri üniversitenin akademik altyapısıyla buluşturmanın gayretinde olduklarını söyleyen Rektör Şahin, Memur-Sen İl Başkanı Murat Günaydın ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların yöneticileri ile Ensar Vakfı Başkanı Bilal Bilecik’e, makamlarında iade-i ziyarette bulundu. İşbirliğinin önemine vurgu yapan, Aksaray’ın ve üniversitenin bugün bulunduğu noktadan daha ileriye gitmesi için yapılması gerekenlerin olduğunu ifade eden Prof. Şahin, “Biz, üniversite olarak, elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Tüm kurumlar üzerlerine düşeni yerine getirirse, hedeflere ulaşmak kolaylaşır” dedi.

Memur-Sen İl Başkanı Murat Günaydın ve Ensar Vakfı Başkanı Bilal Bilecik ise ziyaretinden dolayı ASÜ Rektörüne teşekkür etti ve şehir için el birliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021