SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Lokman Gümüşsoy Ticaret Borsasını ziyaret etti

Lokman Gümüşsoy Ticaret Borsasını ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 19.03.2015 - 8:35

Lokman Gümüşsoy Ticaret Borsasını ziyaret etti

Aksaray Ak Parti Millet vekili aday adayı Lokman GÜMÜŞSOY,Ticaret borsası Başkanı Hamit ÖZKÖK’Ü ziyaret etti

Aday Adaylıgı sürecinde çalışmalarını sürdüren Lokman GÜMÜŞSOY beraberinde Aksaray Gazeteciler ve yazarlar cemiyeti başkanı Celil Acar ile birlikte Ticaret borsası Başkanı Hamit ÖZKÖK’Ü makamında ziyaret etti.

Millet vekili a.adayı Lokman gümüşsoy yaptıgı açıklamada:Tarımın olmazsa olması su konusunda öneli çalışmalar yapan ticaret borsası başkanı Hamit özkök’e teşekkür ederek ,özellikle kızılırmak suyunun Yeşilırmak ve Dicle nehrinin kollarından desteklenerek daha geniş bir porojeyle suyunun debisini artırarak Kızılırmak suyunu Aksaray havzasına akıtılması ve Aksaray tarımının bu suya çok ihtiyacı oldugu hususunu vurgulayarak, başkanımız bu güne kadar başta Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız olmak üzere ilgili bakanlıklarda üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır.bizde seçildigimiz takdirde Aksaray tarımının su ihtiyacını karşılamak için başkanımıza en geniş siyasi destegi verecegiz.bu konuda ortak atacagımız adımlarla inşallah Aksaray tarımının su ihtiyacı kalmayacaktır dedi.

Borsa başkanı özkök yaptıgı açıklamada:aynı dili konuşuyoruz aynı yörenin insanlarıyız. derdimiz bir, Aksaray tarımı için ne gerkiyorsa yapacagız .desteklerimiz sizinle ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021