SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kaşlı’dan Aksaray Halkına Teşekkür

Kaşlı’dan Aksaray Halkına Teşekkür

A - +

Aksaray Haberleri - 28.06.2018 - 14:26

Kaşlı’dan Aksaray Halkına Teşekkür

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı yaptığı açıklamada:
24 Haziran Pazar günü demokrasi tarihimizin en yüksek katılım oranıyla sandık başına giden Türk milleti bütün dünyaya demokrasi örneği vermiştir. Aziz milletimizin hür iradesine her zaman saygı duyan ülkücü hareketin 49. yılında 49 milletvekiliyle TBMM’de temsil edilmesi anlamlı ve önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin son kalesi ve sigortası, Türk milletinin geleceğinin güvencesi, Türk demokrasisinin omurgası ve milli duruşun simgesi olan partimizi anketlerle kundaklama yarışına girenler Milliyetci-Ülkücü hareketin anketle kurulmadığını, Kuva-i milliye ruhunun siyasi temsilcisi olduğunu artık anlamalıdırlar.

Liderimizin ve yetkili kurullarımızın bize verdiği tarihi görevin sorumluluk bilinciyle hareket ederek gecesini gündüzüne katan başta Milletvekili adayı arkadaşlarım olmak üzere İl teşkilatımıza, İlçe teşkilatlarımıza, ülkü ocaklarımıza, kadın kollarımıza, kampanyamızın mutfağında yer alan isimsiz kahramanlarımıza, seçilmişlerimize, yağmur çamur dağ bayır, bağ bağce, demeden Aksaray’ımızı karış karış tarayan bütün ülküdaşlarımıza, gönüldaşlarımıza samimiyetle, şükranlarımı sunuyor. Seçim sonuçlarının Ülkemize, Milletimize ve Aksaray’ımıza hayırlar getirmesini, Yüce Yaradandan şehrimize ve bütün hemşehrilerimize hayırlı hizmetler yapmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021