SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İgm’den Başkan Koçak’a Ziyaret

İgm’den Başkan Koçak’a Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 17.03.2015 - 14:41

İgm’den Başkan Koçak’a Ziyaret

Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Meclis Başkanı Tüzün, Ziraat Odası’nın Aksaray’da ciddi anlamda faal olarak çalışan bir oda olduğunu belirterek, çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Aksaray’ın tarım kenti olduğunu ifade eden Başkan Tüzün, hükümetin ve odaların yaptığı çalışmalar ile Aksaray’da tarım ve hayvancılığın her geçen gün büyük bir ivme kazanarak parlayan bir yıldız olduğunu kaydetti.
İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk ise, Ziraat Odası ile her daim birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirterek, birlikten kuvvet doğduğunu ve bu kuvvetle de sektörün çığ gibi büyüdüğünü, Aksaray’ın kazandığını söyledi. Bu yıl 2’incisi gerçekleştirilen tarım fuarının ciddi bir başarıya imza attığını ifade eden Aktürk, Başkan Emin Koçak’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Emin Koçak ise Aksaray’ın parlayan bir yıldız olduğunu vurguladı. Sanayisi ve özellikle tarım ve hayvancılığı ile birlikte her geçen gün Aksaray’ın büyük bir ivme kazandığına değinen Başkan Koçak, geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri ve bu yıl 2’incisini düzenledikleri tarım ve hayvancılık fuarı ile gelişmeye bir ivme daha kazandırdıklarını kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021