SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ekecik bölgesi köylerini ziyaret

Ekecik bölgesi köylerini ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 06.05.2015 - 14:25

Ekecik bölgesi köylerini ziyaret

7 Haziran’da yapılacak seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, Şehir merkezinde, ilçelerde, kasaba ve köylerde değmedik yürek, dinlemedik ses bırakmayacağını belirten Hüyük ziyaretlerini Ekecik bölgesi köyleri ile devam ettirdi.

Ekecik bölgesinde bulundan Karaçayır, Taptuk Emre, Salmanlı, Yanyurt, Borucu, Ekecik Yeni Köy, Yağan, Sağırkaraca Köylerini ziyaret gerçekleştiren Hüyük, çiftçilikle uğraşan köy halkına yönelik yaptığı konuşmada; Tarım desteklerini artırıldığını, Çiftçimize hükümetimiz döneminde ilk defa mazot desteği verildiğinin altını çizdi. Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi kapsamında çiftçilerimize hibe desteği ve nakit tarımsal destek verdiğini ifade etti. Türkiye, tarımsal ekonomik büyüklüğü açısından; 2002’de Avrupa’da 4. Dünya’da 11. Sırada iken, 2008 yılından itibaren ülkemiz Avrupa’da 1. Dünya’da 7. sırada. Hedefimiz ise dünya’nın ilk 5 ülkesi arasında yer almak olduğunu belirtti.

Ekecik bölgesi köyleri ziyaretinde, köy halı ile hemhal olan birlik, beraberlik hususlarına özellikle vurgu yapan, Kardeşlik olgusunun da önemle altını çizen Hüyük; Köylere yapılan yatırımları inceledi ve bu noktada köylerine yönelik yapılmasını istediği talep ve istekleri dinledi. Oldukça samimi bir havada gerçekleştirilen ve ilginin bir hayli fazla olduğu ziyaretlerde köy halkı Ak Parti ile yapılan hizmetler kapsamında köylerinin şehirden farksız hale geldiğini kaydettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021