SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eğiticilerin Eğitimi Programı Aksaray’da gerçekleştirildi

Eğiticilerin Eğitimi Programı Aksaray’da gerçekleştirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 26.10.2015 - 15:23

Eğiticilerin Eğitimi Programı Aksaray’da gerçekleştirildi

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından “Eğiticilerin Eğitimi” programı düzenlendi. Kuzucular Otelde düzenlenen program sonunda katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Törene Vali Şeref Ataklı eşi Adile Ataklı, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih Yıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ahiler Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Hatice Şahin Eroğlu katıldı.

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih Yıldız, Eğiticilerin Eğitimi programının; sosyal, kültürel alanlarda hizmet veren yâda çalışmalar yapan kamu kurum ve kuruluşlar ile üniversitelerde ve sivil toplum örgütlerinde görev yapan çalışanların, eğitim programlarının tasarlanması ve uygulanmasına yönelik bilgi ve beceri düzeylerini artırmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı da yaptığı konuşmasında insanlarla iletişim ve etkileşimin çok önemli olduğunu söyledi.

Vali Ataklı bu tür eğitim programlarını hazırlayan ve sunan kişilerinde kendilerini geliştirmeleri adına bu tür eğitim programlara katılarak eksik yanlarını görmeleri açısından bu işi daha profesyonelce yapmalarına katkı sağlayacağını belirtti.

Programa katılan katılımcılar ise yaptıkları konuşmalarda programın amacına uygun şekilde gerçekleştiğini verilen eğitimlerin kendilerine olumlu yönde katkı sağladığını belirttiler.

Konuşmaların ardından kişisel gelişim uzmanı Bürke Aycan tarafından 5 gün süren eğitim programına katılan kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerine sertifikaları verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021