SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Doğalgazda Kampanya Dönemi Başladı

Doğalgazda Kampanya Dönemi Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 05.10.2015 - 11:50

Doğalgazda Kampanya Dönemi Başladı

Enerya Aksaray, soğuk kış günleri başlamadan doğal gazda “6+3” taksit kampanyasını başlatıyor. Yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler abone bağlantı bedelinde 6, güvence bedelinde 3 taksit kampanyasından yararlanabilecekler. Başvuruların 5 Ekim – 5 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılması gerekiyor.

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkaptan, “Soğuk kış günlerinde önemli ihtiyaç haline gelen ve çevreci bir ürün olan doğal gazı yaygınlaştırmak için taksit kampanyaları sunmaya devam ediyoruz. “5 Ekim-5 Kasım 2015 tarihleri arasında başvuran Aksaraylılar abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler.” dedi.

Küçükkaptan, “Aksaray’da 45 bin’den fazla konut doğal gaz kullanıyor. Bu yıl Aksaray’ın muhtelif mahallelerinde ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Bu mahallelerde de abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” diye bilgi verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021