SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ceylan, Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Ceylan, Dünya Kadınlar Gününü kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 08.03.2018 - 11:30

Ceylan, Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan; Bizleri Dünyaya Getiren, Emeğiyle Büyüten, Dünya’yı Güzelleştiren Kadınlarımızın 8 MART Dünya Kadınlar Gününü Kutlarım.

Baştacı kadınlarımız, sadece nüfusumuzun yarısı olması itibariyle değil anne olarak’ da çok önemli ve özel bir konumda bulunmaktadırlar.

Maalesef Dünyamızda çok yönlü olarak insan hakları ihlal edilmekte olup, bu ihlallerin en çok muhatapları da maalesef baştacı olan, hayat arkadaşlarımız olan kadınlarımızdır. Dünyada her üç kadından biri şiddete maruz kalmaktadır. Baştacı olan kadınlarımızın şiddet cinsel taciz ve cinsel sömürünün hedefi olmaktan kurtarılması gerekmektedir. Bu konuda da en çok kız çocuklarımız daha çok korumaya muhtaçtır.

Gerek eğitim, gerek ekonomik özgürlükler konusunda kadınlarımıza daha çok önem ve değer verilmelidir.

Kadın erkek arasında adalet, barış, karşılıklı sevgi, saygı olmalı, ailenin önemi çok iyi bilinmelidir.

Toplumda işgücü katılım açısından erkek-kadın arasında bir uçurum olduğu göz önünde bulundurularak, kadınlarımızın ekonomik alanda ve iş alanında sahada daha çok olmaları en büyük temennimiz ve arzumuzdur.

Bizler teşkilat olarak; Kadına karşı her türlü ayrımcılığın ortadan kalktığı, kadının birey olarak var olduğu, şiddetin ve istismarın önlendiği dileklerimizle tüm hanımlarınızın bu günlerini kutluyor, sağlık, mutluluk, esenlik, barış içinde bir gelecek diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021