SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı Konya’da

Başkan Yazgı Konya’da

A - +

Aksaray Haberleri - 23.02.2015 - 15:46

Başkan Yazgı Konya’da

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Konya’ya giderek Aksaray’ın bağlı bulunduğu Bölge Müdürlüklerini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Bölge Müdürlüğü kaynaklarıyla Aksaray’da gerçekleşmesi planlanan yatırım programını değerlendirmek üzere Konya’ya giderek Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu’nu ardından da Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. E-90 Karayolu üzerinde ve makas mevkisinde sinyalizasyon taleplerini ileten Başkan Yazgı, SGK Köprülü Kavşağı ve Buğday Pazarı’ndaki alt geçidin durumu ile ilgili görüşmeler yaptı. Daha sonra Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü’ne geçen Başkan Yazgı, Aksaray’ın içme ve kullanma suyu temini için hazırlanan isale hattı ve arıtma tesisi konuları hakkında görüşmeler yaptı. Aksaray’ın içme suyunu çözmek adına çok kararlı bir tavır sergileyen Başkan Yazgı, Aksaray’ın çeşitli bölgelerinde açılan içme suyu sondaj çalışmalarının son durumunu değerlendi ve son olarak ise mevcut içme suyuna ek olarak, Selime ve Yaprakhisar’dan alınması planlanan su konusunu görüşmeye açtı. DSİ Bölge Müdürlüğü’ndeki toplantıda regülatörün yeri ile arıtma tesisi ve terfi pompa istasyonlarının konumu da konuşuldu.
Beraberinde Başkan Yardımcıları ile birlikte İller Bankası Bölge Müdürlüğü’ne geçen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, su arıtma tesisi ve kanalizasyon yapımında kullanmak üzere Aksaray için öngörülen ödenek konusunda görüş beyan etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021