SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı İtfaiye Teşkilatımızla Gurur Duyuyorum

Başkan Yazgı İtfaiye Teşkilatımızla Gurur Duyuyorum

A - +

Aksaray Haberleri - 27.09.2017 - 12:31

Başkan Yazgı İtfaiye Teşkilatımızla Gurur Duyuyorum

İtfaiye haftası tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut ve beraberindeki İtfaiyeciler İtfaiye Haftası dolayısıyla Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Aksaray Belediyesinde görev yapan tüm İtfaiyecilerin İtfaiye Haftasını kutlayan Başkan Yazgı, “Bizim için en önemli birimlerden birisi de itfaiye birimidir. Ben itfaiye ekibimizle gurur duyuyorum. Her şeyden önce yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler itfaiye personelleri olarak en iyi şekilde çalışarak gayret gösteriyorsunuz. Ekibimizle bu işi profesyonelce yapan gerekli donanıma sahip, gerekli bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımızdan oluşan bir ekipsiniz. Bütün hemşerilerimize şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki itfaiye ekibimiz ve personelimiz en güzel şekilde görevini yapıyor. Yani teşkilat olarak gayet güzel bir karne var ortada. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor,bu vesile ile İtfaiye Haftanızı kutluyorum “Şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021