SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başarılı olmak için merak edin, araştırın çok kitap okuyun

Başarılı olmak için merak edin, araştırın çok kitap okuyun

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2016 - 9:55

Başarılı olmak için merak edin, araştırın çok kitap okuyun

Vali Şeref Ataklı’dan ilkokul öğrencilerine tavsiye:

“Başarılı olmak için merak edin, araştırın çok kitap okuyun”

Vali Şeref Ataklı Kamber Gülizar Demir İlkokulunu ziyaret ederek Okul Müdürü Enver Koç ve diğer idarecilerden bilgi aldı.

Ziyaret ettiği bir sınıfta üçüncü sınıf öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Ataklı öğrencilere Valinin görevlerinin neler olduğunu bilip bilmediklerini sordu.

Sınıfta kitap okuma yarışması yapıldığını öğrenen Vali Ataklı öğrencilere kitap hediye etti. Kitap okuyan öğrencileri tebrik ederek kitap okumanın önemli olduğunu ve okuyan bireylerin problemleri aşma konusunda daha başarılı olduğunu söyledi.

Eğitim hayatının önemine dikkat çeken Vali Ataklı, başarılı olmak istiyorlarsa merak edip araştırmalarını, çok okuyan ve okuduğunu iyi anlayan öğrenciler olarak eğitim hayatlarına devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Öğretmenler ile bir süre sohbet eden Vali Ataklı öğretmenlere çok kıymetli bir görev yaptıklarını bildirerek görevlerinde başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021