SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ATSO Yönetiminde Görev Paylaşımı Belli Oldu

ATSO Yönetiminde Görev Paylaşımı Belli Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 17.04.2018 - 10:44

ATSO Yönetiminde Görev Paylaşımı Belli Oldu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz gün içerisinde ATSO Hizmet Binasında yapılırken, toplantıda üyeler Başkan Yardımcılarını ve Sayman üyeyi belirledi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına Rafet Altınpınar ve Ahmet Kulak seçilirken sayman üyeliğe ise Ahmet Pektaş seçildi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, toplantı sonrasında yapmış olduğu açıklama da; “Nisan ayının ilk haftasında yapmış olduğumuz seçimlerin neticesinde Yönetim Kurulumuz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın da desteklemeleriyle Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Rafet Altınpınar ve Ahmet Kulak seçilirken sayman üyeliğe ise Ahmet Pektaş seçilmiştir. Bu anlamda Başkan yardımcılığına seçilen arkadaşlarımızı ve sayman üyeliğe seçilen arkadaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bu dakikadan sonra hepimizin temel ve asli görevi birlik ve beraberlik içerisinde ilimiz iş dünyasının da bizlere olan inancıyla Aksaray’ı sanayi şehri ve ticaret merkezi yapma yolunda adımlar atmaktır.

Kapadokya’nın giriş kapısı, Hasan Dağı’nın yüz akı, Evliyalar ve Yiğit insanlar şehri Aksaray’ı Turizm’de, Hayvancılıkta, Tarım ’da, Ticarette, Sanayi’de genel itibari ile her alanda büyütmek adına çalışmalar yapmalı, projeler üretmeli ve bu projeleri hayata geçirmeliyiz.

Bizler Aksaray sanayisinin öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının temsilcileri olarak Allah’ın izni ile üzerimize düşen görevi fazlası ile yerine getireceğiz” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021