SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Altınsoy’dan “Kardeşlik Haftası” Mesajı

Altınsoy’dan “Kardeşlik Haftası” Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 29.04.2020 - 12:09

Altınsoy’dan “Kardeşlik Haftası” Mesajı

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, her yıl 28 Nisan ile 4 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Kardeşlik Haftası” nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Yunus Emre’nin yüzyıllar boyunca ‘Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz’ sözünün kardeşliğe en güzel örnek teşkil ettiğini aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy mesajında sevginin ve hoşgörünün önemine değinerek “Ülkemizin birlik ve beraberliği, dünya üzerindeki tüm ülkelerin huzuru ve bütünlüğü için kardeşlik duygusunu geliştirmeli ve bunu aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza da aşılamalıyız. Temelinde sevgi bulunan toplumlar düşmanlık ve kinden uzak kalarak, çevrelerine sevgi ve sevecenlik dağıtmayı başarmışlardır. Hepimiz aynı toplum içinde yaşıyoruz. Menfaat gözetmeksizin birbirine destek olmak, karşılıklı güvene ve saygıya dayalı yakınlıkla mümkündür. Önemli olan birbirine zor anlarında yardım edebilmek, vefalı, sırdaş ve gönüldaş olabilmektir. İnsan olmanın en büyük özelliği ve insanın en önemli görevi, karşısındaki insana iyi davranmak, hatalarından dolayı affedici olmak, hoşgörülü davranmak ve bütün insanlığın huzuru ve mutluluğu için çalışmaktır. Birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşırsak kardeşlik tohumları filizlenir ve dünyamız daha güzel olur. Bu duygu ve düşüncelerle, İnsanlığın kardeşlikle bütünleştiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bir dünyada yaşamak dileğiyle herkesin ‘Kardeşlik Haftası’ kutlu olsun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021