SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İHH’dan Suriyelilere Yardım

Aksaray İHH’dan Suriyelilere Yardım

A - +

Aksaray Haberleri - 08.07.2015 - 13:52

Aksaray İHH’dan Suriyelilere Yardım

Aksaray’da İnsani Yardım Vakfı (İHH) İl Temsilciliği tarafından toplanan 1 kamyon dolusu yardım, Suriyeli sığınmacılara ulaştırılmak üzere Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine gönderildi.
İHH İl Temsilcisi Önder Özkan, Büyük Bölcek Caddesi’ndeki pazar yerinde düzenlenen uğurlama töreninde, Suriye’den Türkiye’ye sığınan zor durumda bulunan insanlar için bu yardımları gönderdiklerini söyledi. Bölge’de ciddi anlamda sıkıntının yaşandığını aktaran Özkan, “Aksaraylı yardımseverlerin katkılarıyla toplanan 100 torba un, kıyafet ve ev malzemesini kamyonla Akçakale’deki Suriyeli misafirlerimize gönderiyoruz. Akçakale’de ciddi bir insani dram yaşanmaktadır. 26.000 insan sınırdan Türkiye’ye girmiş durumda ve bu insanların birçok sıkıntısı var. Gıda noktasında ciddi anlamda yardıma ihtiyaçları var. Bu misafirlerimiz, halkımızın katkılarıyla ayakta durmaya çalışıyor. Biz de Aksaray’daki hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanmış bu gıda malzemelerini Akçakale’ye göndereceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından yardım malzemelerini taşıyan kamyon dualarla Akçakale’ye uğurlandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021