SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Partide Temayül günü netleşti

AK Partide Temayül günü netleşti

A - +

Aksaray Haberleri - 24.02.2015 - 15:18

AK Partide Temayül günü netleşti

Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay yaptığı basın açıklamasında partimizden milletvekili aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza yapmış oldukları seviyeli çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Aday adaylık müracaat süresince partimize 61 isim başvuruda bulunduğunu belirten İl Başkanı Karatay, aday adayı kardeşlerimizden süreç sonlandığı zaman 3 isim Genel Merkezimizin yapmış olduğu çalışma neticesinde milletvekili adayı olacağını ifade etti. Adayımız neticelendikten sonra her aday adayı arkadaşımızın özveriyle seçim çalışmalarına birlikte devam edeceklerini ve yapılacak çalışmalarımızın sonucunda oyumuzun daha artacağını söyledi.

Bizim için bu süre zarfında en önemli husus tüm aday adaylarına eşit mesafede olmaktır. Bu hassasiyeti tüm teşkilatımızın göstereceğine inancım tamdır. 28 Şubat cumartesi günü aday adayı tanıtım programımız, 1 Mart Pazar günü de teşkilat içi temayül yoklamalarımız olacaktır. Teşkilatlarımız özgür iradesiyle oylarını kullanarak aday tercihi yapacaklardır. Tüm aday adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ülkemizin geçtiği bu zor günlerden daha ileriye daha güçlü bir şekilde çıkabilmek için 2015 genel seçimleri bizim için oldukça önemlidir. Sahip olduğumuz birlik ve beraberlik ruhumuzu koruyarak inşallah milletvekilliği seçimlerine galibiyete ulaşacak ve hedeflediğimiz Türkiye’de 400 milletvekilini, Aksaray’da ise yüksek bir oy oranı ile 3 milletvekilini büyük Millet meclisine gönderip yeni bir Aksaray rekoruna imza atacağız dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021