SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yeni Kent’te Değişim Devam Ediyor

Yeni Kent’te Değişim Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 14.04.2015 - 18:39

Yeni Kent’te Değişim Devam Ediyor

Yonca üretimi ile Türkiye’nin markası olan Aksaray’ın Yenikent beldesinde yol ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Yenikent Belediyesi ekipleri havalarında ısınması ile birlikte çalışmalara kaldıkları yerden devam ederken, yollar parke taşları ile kaplanıyor, beldenin birçok yerine yeşil alan ve sosyal alanlar oluşturuluyor. Yonca üretimi ile Türkiye’de isminden söz ettiren Yenikent Beldesi, modern bir belde olarak da dikkatleri çekiyor.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Akdere, çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek, Yenikent’in Aksaray’ın örnek bir beldesi olduğunu söyledi. Yeni yeni yollar açıldığını ve yolların tamamen asfalt ve kilitli taşla döşendiğini kaydeden Başkan Akdere, sosyal alanlara da ağırlık verdiklerini amaçlarının Yenikent beldesini yaşanabilir kılmak olduğunu vurguladı. Yeşillik ve sosyal alanlar kapsamında birçok bölgede çalışmalar yapıldığını da aktaran Akdere, Yenikent beldesi sakinlerinin hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirerek, çalışmaların aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021