SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Viafen Koleji 2019 YKS’ye damgasını vurdu…

Viafen Koleji 2019 YKS’ye damgasını vurdu…

A - +

Aksaray Haberleri - 08.08.2019 - 13:06

Viafen Koleji 2019 YKS’ye damgasını vurdu…

2019 YKS sonuçlara göre Viafen Koleji ( Selçuklu Temel Lisesi) ilk 500’e 2 öğrenci, ilk 5000’e 8 öğrenci, ilk 10000’e 15 ve ilk 20000’e 34 öğrenci yerleştirdi. Okul öğrencilerinden Mehmet DOĞAN SAY puan türünde, Rana SARI ise TYT puan türünde Aksaray birincisi olmuştur. Tercihlerin tamamlanması ile birlikte açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre ise 20 öğrencisi Tıp Fakültesine, 10 öğrencisi Diş Hekimliği Fakültesine 6 öğrencisi ise Hukuk Fakültesine yerleşirken, öğrencilerin ODTÜ, İTÜ, BOĞAZİÇİ, HACETTEPE, BİLKENT, İSTANBUL, ANKARA, GAZİ gibi ülkemizde en fazla istenen başlıca üniversitelere yerleşmeleri de Viafen Koleji ( Selçuklu Temel Lisesi) için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur.

Viafen Koleji ( Selçuklu Temel Lisesi) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derin , başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Derin yaptığı açıklamada ‘’Öğrencisiyle, öğretmeniyle velisiyle, eğitim camiasıyla kısacası tüm Aksaray artık şuna inandı: Kurumlarımızda başarının bir gelenek olduğu perçinlenmiştir. Ancak mevcut başarılarla yetinmeyerek, başarı çıtasını daha üst seviyelere taşımak, iz bırakmak, geleceğe dair büyük işlere imza atmak ve en önemlisi hayatı öğretmek hepimizin öncelikli görevidir. Öğrencilerimizin ayrıcalıklı bir eğitim aldığını hissettiren bir eğitim kurumuyuz. Bu noktada bilindiği üzere Temel Liseler bu dönem sonu itibariyle sonlanırken, dönüşüm kapsamında şehrimize 20000 m2 kapalı alanda hizmet verecek bir okul yapmaktayız. Okulumuz modern derslikleri, Amfi sınıfları, 400 m2 sınav salonu, 400 m2 kütüphanesi, Konferans salonu, Spor salonu ve laboratuarları ile Ülkemizin geleceğine yönelik çalışmalarımızı eğitim bilimlerinin temel ilkelerine inanmış ve bunları beceri haline getirmiş öğretmenlerimizle ve tüm alt yapısı sağlanmış öğrenme ortamlarında gerçekleştirmeye çaba gösteriyoruz. Amacımız özgüveni yüksek, akademik alanda başarı sağlamış, sağlıklı düşünebilen kısacası güzel bir tablo için çalışıyoruz. Birlikte nice başarılara ve hedeflere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021