SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Üyelik Aidatlarının yarısı Şekerbank’tan

Üyelik Aidatlarının yarısı Şekerbank’tan

A - +

Aksaray Haberleri - 16.04.2015 - 11:43

Üyelik Aidatlarının yarısı Şekerbank’tan

Şekerbank, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile imzalanan protokol kapsamında, ”Üreten Kart” sahibi üyelerin odalara ödeyecekleri yıllık üyelik aidatlarının yarısını karşılayacak.
Şekerbank Aksaray şubesi ile Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile ”Üreten Kart” protokolü imzalandı. Protokole Şekerbank Aksaray Şube Müdürü Atilla Bora Akın ile Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Dede Özkaraca imza attı. Protokol ile ”Üreten Kart” sahibi odalara kayıtlı üyelerin, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na1025 yılında ödeyecekleri yıllık üyelik aidatlarının yarısı Şekerbank tarafından karşılanacak.

Üreten Kart ile ATM’den 7 gün 24 saat kredi talebi…
Şekerbank Aksaray Şube Müdürü Atilla Bora Akın, ”Üreten Kart” protokolünün imza töreninde yaptığı konuşmada, ”İşletmeler için yeni imzaladığımız bu protokol sayesinde, odaya kayıtlı üyelerin, hem business kart hem de banka kartı özelliği ile Avrupa ve Türkiye’de ilk ve tek kart olan Üreten Kart ile Ticari alışverişlerinde ödeme yaparken esneklik sağlıyor; 7/24 ATM’den taksitli ticari kredi başvurusu ypılabilmesinin yanı sıra onaylanan kredilerin ATM’den çekilebilmesine de imkan veriyoruz” dedi. Akı, üyelerin ”Üreten Kart” almaları doğrultusunda, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na 2015’te ödeyecekleri yıllık üyelik aidatlarının yarısının Şekerbank tarafından karşılanacağını bildirdi.

Üreten Kart’ta harcamalar tek hesap özetinde…
”Üreten Kart” ile Esnaf ve işleme sahiplerine tüm bankacılık ürünlerini tek bir hesap özetiyle, yani tek bir ekstre ile takip edebilmelerini sağladıklarını kaydeden Atila Bora Akın, ”Üreten Kart”, yurt içinde ve dışında şirket harcamalarında kullanılmak üzere şirket adına yetkili çalışanlara da verilebiliyor. Bu özelliği sayesinde şirket çalışanlarının yaptığı harcamalar da tek bir hesap özeti sayesinde kolayca takip edilebiliyor. Üreten Kart; oda üyelerine, iş yaptıkları bayi, distribütör ya da toptancı firmalarda pratik, güvenli ve düşük maliyetli bir ödeme sistemi kullanma imkanı sunuyor. Oda üyeleri, ödemelerini mal alımı yapılan firma ile anlaşılan vadede belli bir limit dahilinde yapabiliyor” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021