SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Son Dakika » U19 Akademi Ligine Aksaray Sağlam Girecek

U19 Akademi Ligine Aksaray Sağlam Girecek

A - +

Son Dakika - 25.09.2023 - 11:17

U19 Akademi Ligine Aksaray Sağlam Girecek
Trendyol Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerinin yaş grubu katılımlarının katılacağı ve ekimde start alacak 2023-2024 Sezonu akademi liglerinde Aksaray’da sahne alacak.
TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da boy gösterecek U19 takımı çalışmalarına antrenörler İbrahim Okur ve Mehmet Ali Savaş nezaretinde devam ediyor.
2023-2024 Sezonu akademi Liginde siyah beyazlıların rakipleri ise Uşakspor, Alanya Kestel, Çorumspor, Isparta 32 spor, Afyonspor, Tarsus İdman Yurdu takımları ile mücadele edecek.
Motolux 68 Aksaray Belediyespor akademi liginde tarihinde ilk kez katılacak u19 takımı çalışmaları kapsamında hafta sonu bal liginde şampiyonluk parolası ile yola çıkan Niğde Belediyespor ile deplasmanda hazırlık maçı oynadı. Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un U19 takımı güçlü rakibi karşısında başarılı futbolunu 3 golle süsleyerek rakibi 1-3 mağlup etti. Motolux 68 Aksaray Belediyespor U19 takımının başarılı teknik patronu İbrahim Okur; gençlerimiz için akademi ligi bir vizyon ve bu arenada yer almamızı sağlayan yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Yaklaşık 1 aydır yapılanma içerisinde ve yıllardır beraber çalıştığımız oyuncular içinde büyük fırsat. Kadromuzda şu anda takımın tamamına yakını Aksaray’lı gençler ve Kadromuza dışarıdan ise sadece 3 oyuncu dahil ettik. Niğde Belediyespor maçında ise sahaya çıkan ilk 11 oyuncumuzdan 8 tanesi Aksaray’lı oyuncularımızdır. 7 ekimde başlayacak lige kadar eksiklerimizi tamamlayıp hazır bir şekilde lige başlamayı ve Aksaray’ımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi. .
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021