19:34 AKMİB’ten Tarihi Destek: Aksarayspor Mardin Deplasmanında Yalnız Değil!
23:14 Aksaray İş Dünyasında Güç Birliği: AKMİB’in Yeni Başkanı Abdullah Çavdar
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı

KARS-BHA
2025 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü kapsamında Türk-İş ve hükümet arasında varılan mutabakatın ardından, Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası (Şeker-İş) ile Türkiye Şeker Sanayii İşverenleri Sendikası arasındaki görüşmeler sonuçlandı.
Türkşeker bünyesindeki fabrikaları kapsayan 2025–2027 yıllarına ait 31. dönem toplu iş sözleşmesi, Türkşeker Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törenle imzalandı.
Törene, Türkşeker Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Muhiddin Şahin, Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, Türkiye Şeker Sanayii İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süslü, sendika ve işveren heyeti üyeleri ile Türkşeker yöneticileri ve çalışanları katıldı.
Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök, törende yaptığı konuşmada, “Uzun bir sürecin ardından toplu sözleşmemizi başarıyla sonuçlandırmış bulunuyoruz. Bu sözleşme, şeker fabrikalarımızda, makine fabrikalarımızda, tohum fabrikalarımızda ve tüm alanlarda görev yapan emekçi arkadaşlarımız için önemli kazanımlar içeriyor. Sürece yakın ilgi gösteren Türkşeker Genel Müdürlüğümüze, işveren sendikamızın değerli başkanına ve ekibine teşekkür ediyorum. Sanayimize, ülkemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Türkşeker Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Muhiddin Şahin ise konuşmasında, “Hem işçi hem işveren sendikası olarak iyi bir işbirliği içerisindeyiz. Şeker sanayinin ayakta kalması için tüm taraflar elinden gelen gayreti gösteriyor. Şirketimiz, net aktif varlıkta Türkiye’nin 40’ıncı büyük sanayi şirketi oldu. Ancak daha da önemlisi, istihdamda Türkiye’nin 20’nci büyük şirketi konumuna geldi. Bu toplu sözleşme hem işçilerimiz hem de şirketimiz açısından önemli bir dönemeçtir.” dedi.
Türkşeker, 61 yıldır sürdürdüğü toplu sözleşme geleneğini devam ettirerek hem çalışanların haklarını korumayı hem de ülke sanayisine katkı sağlamayı sürdürüyor.



Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
27 Mart 2026 Bulancak’ta Başkan Öner Eriş ismi yaşatılacak
27 Mart 2026 Üç ilde rüşvet baskını: Başkan dahil 11 gözaltı
27 Mart 2026 Netflix’ten yeni zam: Abonelik ücretleri yine arttı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
19:34 AKMİB’ten Tarihi Destek: Aksarayspor Mardin Deplasmanında Yalnız Değil!
23:14 Aksaray İş Dünyasında Güç Birliği: AKMİB’in Yeni Başkanı Abdullah Çavdar
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
