SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Türk Yıldızları Erzincan Semalarını Renklendirdi

Türk Yıldızları Erzincan Semalarını Renklendirdi

A - +

Yerel Haberler - 22.05.2022 - 13:13

Türk Yıldızları Erzincan Semalarını Renklendirdi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bahar şenlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları, gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Yalnızbağ Yerleşkesi üzerinde yapılan ve Erzincan il Protokolünün katılımı ile gerçekleşen gösteriye Erzincan halkı büyük ilgi gösterdi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesinde Türk Yıldızları tarafından yapılan gösteride, uçaklar gökyüzünde ay yıldız çizerek ve yaptıkları akrobatik hareketlerle yoğun ilgi gördü.

Üniversitenin bahar şenlikleri kapsamında Türk Yıldızları’nın gösteri yaptığını ifade eden Erzincan Valisi Mehmet Makas, şöyle konuştu: “Malum Erzincan’ın kurutuluş programında da SOLOTÜRK’ün gösteri uçuşunu izlemiştik. Gösteriler can Erzincan’a ayrı bir heyecan katıyor. Türk Yıldızları, ‘Başınız dik, gözünüz göklerde olsun’ diye bir sloganla bugün buraya girdiler. Başımız dik, gururluyuz. Dosta güven, düşmana korku veren bir gösteriyi izledik. Özellikle Türk Yıldızları ekibine Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile Savunma Bakanlığına şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent de gösteriyle gururlandıklarını dile getirerek : “Türk ordusunun övünç kaynağı olan Türk Yıldızları, ülkemizde 30 yıldır boy göstermekte olup, bugün yaklaşık 490’ıncı gösterisini şehrimizde yaptı. Bu gösterinin bizlere verdiği gururu, ülkemize verdiği gururu Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü göstermesi açısından bizim için çok önemli olduğunu söylemek istiyorum” İfadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021